Over

Disco vibes presenteert in oktober de 1e 80’s & 90’s party.

Welkom op onze reis terug in de tijd naar de onvergetelijke jaren 80 en 90! Stap in je tijdmachine en bereid je voor op een avond vol nostalgische muziek, geweldige mode en onvergetelijke herinneringen. Het is tijd om je innerlijke ’80s en ’90s gevoel te omarmen en helemaal los te gaan op de dansvloer.

Herinner je je nog die geweldige hits die we vroeger op de radio hoorden? Van de funky beats van Michael Jackson tot de iconische pop van Madonna, we gaan alle klassiekers draaien die je hart sneller doen kloppen. Maar dat is niet alles! We zullen ook de beste dansmuziek uit de jaren 90 op de playlist zetten, waardoor je niet kunt blijven stilstaan.

Vergeet niet om je meest retro-achtige outfits uit de kast te trekken – denk aan neonkleuren, oversized truien, beenwarmers, en niet te vergeten de sprankelende disco-outfits! Hoe gekker, hoe beter! We kunnen niet wachten om te zien hoe jullie allemaal de mode van toen opnieuw tot leven brengen.

Onze locatie is omgetoverd tot een waar eerbetoon aan deze bijzondere decennia. Verwacht glinsterende discoballen, neonverlichting, en decoraties die je terugvoeren naar die tijd vol synthpop, grunge, en alles daartussenin. Het zal een visuele en muzikale ervaring zijn die je niet snel zult vergeten.

Laten we samen een avond vol plezier en euforie beleven, waar we dansen tot in de vroege uurtjes en herinneringen ophalen aan onze favoriete jaren 80 en 90 momenten. Dus kom en sluit je aan bij onze dansende menigte, want vanavond gaan we terug in de tijd en beleven we samen een geweldig feest!

Welkom op het Jaren 80 & 90 Feest!

Scroll Up